Mijn achtergrond

Sinds de eerste dag van mijn opleiding tot sportmasseur besefte ik dat rust en balans brengen voor mij heel belangrijk is. Dit loopt dan ook als een rode draad door mijn leven heen.

 

Als werkende moeder met 3 opgroeiende kinderen is het ook voor mij iedere keer weer de kunst om me niet mee te laten slepen door wat er gebeurt, door wat ik allemaal moet.

 

Wat voor mij goed werkt in die situatie is dat ik dan 5 minuten voor mezelf een rustpunt creëer: even aandacht voor mezelf, even alert zijn op mijn gedachten, daden en gevoelens ook als ze niet positief zijn.

 

Vervolgens even bewust ademhalen om me heen kijken en even genieten van de simpele dingen die er zijn, zoals het zonnetje dat schijnt, de vogeltjes die fluiten, etc.

 

De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk en gezin de volgende opleidingen gevolgd: Massagetherapie, HBO medische kennis, Voedingstherapie, Omega coach en tot slot heb ik in 2011 in Italië het diploma Topcoach gehaald waarmee ik nu volledig gecertificeerd Omega Health Coach ben.

 

Om mijn opgedane praktijkervaring en kennis als coach en therapeut te kunnen delen, ben ik sinds kort begonnen met inlooplessen onder de noemer, My Experience.

 

Voor meer informatie hierover zie mijn website: www.my-experience.nl

 

“Er zijn maar 2 manieren om je leven te leven. De ene alsof niets een wonder is

De andere alsof alles dat is.”

 

Albert Einstein.