Coaching

Als Omega Health Coach ga ik op zoek naar de saboterende patronen en overtuigingen die vanuit het onderbewustzijn het gedrag en het leven van de client op een negatieve manier beïnvloeden.

 
De mens bestaat nl. uit een bewust en onbewust deel, te vergelijken met een ijsberg. Het bewuste deel, ongeveer 15% van het totaal, vormt het topje van de ijsberg, en zit boven water. Duidelijk zichtbaar voor ons. Het onbewuste deel 85% zit onder water. In het bewuste deel van jou bevindt zich je wilskracht. In je onbewuste zitten al je herinneringen en alles wat je hebt meegemaakt, gehoord, gezien en gevoeld, opgeslagen. Je natuurlijke reacties en patronen komen dus voor 85% uit je onbewuste deel.

 

Met behulp van kinesologie (spiertesten) gaan we op zoek naar de onbewuste ziekmakende overtuigingen en patronen. Wat blokkeert de heling? Wat is de boodschap van het lichaam en hoe kunnen we het lichaam helpen helen. We zetten het Autonome Zenuwstelsel aan tot zelfgenezing en correctie.

 

De Omega-behandelvormen die ik eveneens gebruik om het gewenste resultaat te bereiken zijn: Trance Coaching en Emotioneel Evenwicht Technieken.