De behandelvormen

De behandelvormen waar ik mee werk zijn Massage en Omega Health Coaching,  Do In Yoga en Orthomoleculair voedings- en suppletie-advies met als belangrijkste tool de EMB-test.

Op lichamelijk niveau werk ik vooral met massage. Het doel hierbij is om het autonome zenuwstelsel tot rust te brengen en de energiebanen en weefsels in het lichaam weer optimaal te laten functioneren. De Do In Yoga sluit hier mooi op aan, omdat deze gericht is op het laten stromen van de energie door het lichaam en zelfmassage.

Een mooi aanvulling hierop is de Orthomoleculaire therapie waarbij ik gebruik maak van de Energitische Morfologische Bloedtest die inzicht geeft in het functioneren van het lichaam. “Meten is Weten”.

Op geestelijk niveau werk ik met coachingssessies waarbij we kijken wat jou blokkeert om dat te bereiken wat je wilt. Hierbij kijken we vooral wat je op onbewust niveau blokkeert. Onderzoek heeft inmiddels nl. uitgewezen dat 85% van onze gedragingen/reacties voortkomen uit onbewuste patronen. Door hier inzicht in te krijgen en de oorzaak te helen, kan het helingsproces goed op gang gebracht worden.

Massage, Do In Yoga, Orthomoleculaire therapie en Omega Healing coaching bieden voor mij de ideale combinatie om de genoemde Rust en Balans in lichaam en geest te herstellen en mensen weer te helpen om in hun kracht te komen.